Nyheter

Här hittar du de senaste nyheterna från Kålltorps Bygg, klicka på bilden för mer detaljer.

Nyproduktion av Valkyria på Liseberg

Liseberg har gett oss förtroendet att bygga 2018 års stora attraktion Valkyria. Arbetet avser byggnads- och fundamentarbeten till denna nya attraktion.

”I valkyrians väldiga skugga är du utvald till den ultimata utmaningen. Beväpna dig med mod och kraft – för att komma upp måste du först åka ner. Rakt ner! Europas längsta Dive Coaster: en berg- och dalbana med ett vertikalt drop på hela 50 meter. Just som du ska åka över kanten pausar plötsligt åkturen. Sedan kastas du rakt ner i en underjordisk tunnel… i 105 km/tim!”

https://www.youtube.com/watch?v=5Pc1AwFxYn4
×

Kålltorp på konferensresa i Portugal

Kålltorp anordnade en konferensresa till Portugal som en del i vårt arbete med att tillsammans ta företaget ytterligare ett steg framåt i vår utveckling. Det var späckat schema med hårt arbete varvat med aktiviteter som t.ex. Fonseca Vingård, stadsvandring i Lissabon med teambuilding, god mat och mycket trevligt umgänge.

×

Nyanställningar på Kålltorps Bygg

Vi hälsar välkomna till Kålltorps Bygg våra nya medarbetare Karl Wennberg som kommer att jobba som platschef och Sara Kärrlund som är entreprenadingenjör. Vi hoppas dom kommer att trivas i vårt goa gäng.

×

¡Kålltorps en Barcelona!

Algunas fotos de nuestra conferencia en Barcelona. Un increible fin de semana con fútbol, Sagrada Familia, tapas y muchas risas!!

Eller som vi säger i Sverige:

Kålltorpsgänget i Barcelona Lite bilder från Kålltorps Byggs studieresa till Barcelona. En fantastisk helg med fotboll, Sagrada Familia, tapas och många goa skratt!

×

Filmning!

Filmning av Kålltorps Byggs promotion video på gång.

×

Lokal med skyltläge

I egen regi bygger vi nu 19 lagerenheter i bostadsrättsform i Landvetter Företagspark. Varje enhet består av 91m2 lager- och uppställningsyta i bottenplan samt ett entresolplan om 40 m2. Lokalerna är utrustade med rejäl högport, egen luft/luftvärmepump och egen vatten- och elmätare.

Intresserad? Kontakta Mikael Nyberg på Kommersiella Fastigheter, 031-761 23 44

×

Kvalité, miljö och arbetsmiljö

Kålltorps Bygg är nu certifierade i kvalité, miljö samt arbetsmiljö.
Bland de första 20 byggföretagen i Sverige är vi nu certifierade enligt de nya ISO -standarder
9001:2015 och 14001:2015 och även den senaste standaren i arbetsmiljö OSHAS 18001:2007.

Det var två intensiva men trevliga certifieringsdagar som resulterade i en rapport utan anmärkningar. Revisorerna från BMG Trada ansåg att vi har ett väl implementerat ledningssystem och att vi inte behövde göra några större förändringar utan ska fortsätta arbeta som vi gör idag.

×

AAA-rating 2016

Vi är stolta att berätta att Kålltorps bygg AB även detta året har fortsatt högsta kreditvärdighet AAA vilket bara 2,7 % av Sveriges företag tilldelas.

×

Från Värdshus till Världshus

Kålltorps Bygg AB har fått i uppdrag av Platzer att bygga om granithuset vid Packhuskajen till en flerbrukarfastighet med strukturåtgärder samt hyresgästanpassningar. Huset från 1942 ska få nytt liv med inflyttning under andra kvartalet 2016 och vi är glada att få en del av detta. Första etappen skall vara klar 1 april, sedan följer 3 etapper till under året och målet är att hela fastigheten är ombyggd till nya hyresgäster till årsskiftet.

×

Snabbladdstation för elbilar tillgänglig via inCharge!

Följ med oss på Kålltorps Bygg in i framtiden. Nu finns hos oss en snabbladdstation för elbilar tillgänglig via inCharge.

Välkommen att pröva hos oss på Marieholmsgatan 134.

×

Ombyggnad Ristoria på uppdrag av Gothia Towers

Kålltorps Bygg har på uppdrag av Gothia Towers under sommaren 2017 i samverkan byggt om fd Incontro till den nya italienska restaurangen Ristoria, en restaurang uppbyggd i fem olika teman.

×

Helrenovering av kundtoaletter på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka

På uppdrag av Hede Fashion Outlet AB har vi fått förtroendet att i totalentreprenad göra en helrenovering av kundtoaletterna på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka.

×

Ronald McDonald hus vid Östra Sjukhuset

I Augusti invigdes äntligen Ronald McDonalds nya hus vid Östra Sjukhuset.Nu kan ytterligare ca 250 familjer få möjlighet att bo på Ronald McDonald Hus varje år. Kålltorps Bygg är mycket stolta att få varit med på denna fantastiska resa.

×

Landvetter fotboll!

Kålltorps Bygg är stolt huvudsponsor för LIS/LIF ”Landvetter fotboll”, där ungdomsfotbollen ställs i centrum. Klubbens stora höjdpunkt i år var den omtalade matchen i Svenska Cupen mellan Landvetter IS och IFK Göteborg som spelades på hemmaarenan. Denna fotbollsfest uppskattades av många!

”Service, publikkapacitet, ljudanläggning, inramning, allt höll hög klass. Hela 4 220 åskådare kom till den nybyggda och läckra anläggningen och fick vara med om en stor fest i vackert sensommarväder.” (IFK's hemsida)

×

Återförening & Avancemang!

Vi välkomnar David och Jens tillbaka till oss och Jonas har nu tagit klivet upp till en arbetsledartjänst.

×

Vi hälsar Fredrik Idbäck välkommen till oss på Kålltorps Bygg!

Fredrik är anställd som platschef och kommer närmast från Veidekke.

×