Skip to main content

Om Kålltorps Bygg

Bröderna Johansson, Kålltorps Bygg

Välkommen till Kålltorps Bygg

– Ett byggbolag med fullt engagemang

Kålltorps Bygg startades 1989 av bröderna Morgan, Martin och Steve Johansson. Sedan dess har företaget varit en engagerad och positiv partner inom bygg- och markutveckling i Göteborgsområdet. Genom ett nära och gott samarbete med våra kunder och med stark lokal förankring i Göteborg, har Kålltorps Bygg utvecklats till ett tryggt och solitt bolag.
Vår absolut viktigaste framgångsfaktor är våra medarbetare. Deras personliga engagemang och kunskap värdesätter vi högt. De ska alltid känna sig prioriterade och kontinuerligt få utbildning och kompetensutveckling. Tillsammans ska vi fortsätta vara ett stabilt bolag med sund ekonomi.

Kålltorps Bygg är ett stabilt växande bolag inom Kålltorpsgruppen. Som ett familjeägt entreprenadföretag, verksamma inom bygg sedan 1989, har vi ett engagemang i Göteborgsregionen och jobbar nära våra kunder och partners i alla våra projekt.
Morgan Johansson VD, Kålltorps Bygg

Vår stad är vår framtid. Det är här vi bor, det är här vi växer upp och det är här vi lever. Allt vi gör, gör vi med fullt engagemang. För våra medarbetare, för våra projekt, för våra kunder och för Göteborg.

Morgan Johansson, VD