Skip to main content
Nyhet

30 år med Kålltorps Bygg

By 3 oktober, 2019november 24th, 2023No Comments
Bröderna Johansson, Kålltorps Bygg

30 år med Kålltorps Bygg

Nu firar vi 30 år tilsammans!

Det gör mig riktigt stolt. Sedan start har vi på Kålltorps Bygg stått för stabilitet och trygghet, och precis så ska det förbli. I många år till. Vi är inte störst i den här branschen, men vi är en trygg partner med stort hjärta. Ett byggbolag att lita på och ett självklart val för såväl medarbetare som kunder.

Du kan se spår av oss lite överallt i Göteborgsområdet. Projekt såsom Valkyria på Liseberg, Ronald McDonald Hus vid Drottning Silvias Barnsjukhus och Heaven 23 i Gothia Towers är bara några exempel.

Vi har alltid haft stark lokal förankring i och kring Göteborg. Vi har fått vara en del av stadens
utveckling och haft uppdrag för några av regionens största aktörer.

Genom åren har vi på Kålltorps Bygg värnat om de mjuka värdena. För oss har det varit viktigt att stödja projekt, föreningar och organisationer där vi kan göra skillnad – Sofias änglar, Barncancerfonden, Ronald McDonald Hus, Team Rynkeby och lokala idrottsföreningar.

Nu när vi blickar framåt vill vi fortsätta prioritera kvalitet framför kvantitet. Kålltorps Bygg är ett ISO-certifierat företag som vill främja mångfald, miljö och hållbarhet genom en bred rekryteringsbas, ett ständigt pågående miljöarbete samt säkra och hållbara byggarbetsplatser.

Resan från 1989 fram till idag har varit både utvecklande och utmanande. En framgång, på många sätt. Men det hade aldrig blivit någon resa utan våra engagerade och kompetenta medarbetare – de är vår absolut viktigaste framgångsfaktor. Tack vare dem kan vi fortsätta framåt, mot nya mål.
Alltid tillsammans, alltid med fullt engagemang.

Morgan Johansson, VD