Skip to main content
Karriär på Kålltorps Bygg

Vi värdesätter arbetsglädje och hälsa

Kålltorps Bygg har en stark företagskultur med en positiv anda som inspirerar. Hos oss har du möjlighet till kontinuerlig kompetens- och ansvarsutveckling. Vårt mål är att ha engagerade och kompetenta medarbetare som gillar att ta ansvar och vill växa med företaget. På så sätt får vi Göteborg att växa och blomstra.

Vi på Kålltorps Bygg

Med vår starka lokala förankring och över 30 års erfarenhet har vi en verklig drivkraft att bidra till stadens långsiktiga tillväxt.

Vi har en stark företagskultur med en positiv anda som inspirerar. Omtanke och respekt är en självklarhet hos oss och det är viktigt att vi mår bra, har roligt och trivs tillsammans på jobbet. Dessutom ligger hälsa högt upp på agendan. Här uppmuntrar vi till träning – tillsammans med kollegorna eller på egen hand.

Vi värdesätter mångfald och ser olika bakgrund, erfarenheter och kunskaper som en styrka.

Hos oss har du möjlighet till kontinuerlig kompetens- och ansvarsutveckling. Vårt mål är att ha engagerade och kompetenta medarbetare som gillar att ta ansvar och vill växa med företaget. På så sätt får vi Göteborg att växa och blomstra.

Nedan hittar du några lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!