Karriär

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss har man möjlighet till kontinuerlig kompetens- och ansvarsutveckling för att skapa delaktighet i företaget. På så sätt får vi engagerade och kompetenta medarbetare som gillar att ta ansvar och vill växa med företaget. Har du en positiv framåtanda? Vill du engagera dig i stadens utveckling? Då ska du jobba här på Kålltorps Bygg.

Se våra utannonserade tjänster nedan:

Platschef

Om företaget

Kålltorps Bygg startades 1989 och ingår idag i Kålltorpsgruppen där huvudägarna är grundarna Steve, Martin och Morgan Johansson. Kålltorps Bygg är en engagerad och positiv partner inom bygg- och markutveckling i Göteborgsområdet. Genom ett nära och gott
samarbete med våra kunder och med stark lokal förankring i Göteborg, har vi utvecklats till ett tryggt och solitt bolag.

Om tjänsten

Som platschef hos oss ansvarar du för hela projektets genomförande. Du kommer bl a aktivt arbeta med:
• produktionskalkyl
• projektplan
• resursplanering
• arbetsmiljöfrågor
• dokumentstyrning
Hos oss är rollen väldigt dynamiskt och det är du som tillsammans med arbetsledaren formar er arbetsdag.

Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig med minst fem års erfarenhet som platschef. Du bör ha högskoleutbildning inom relevant område t ex väg- och vatten eller husbyggnadsteknik. Du kan också ha utbildning från yrkeshögskola. Du har ett stort tekniskt kunnande och entreprenadjuridik.
För att trivas i rollen är du driven, engagerad och affärsmässig. Du gillar att arbeta i en miljö som präglas av utmaningar och högt arbetstempo.
Du har hög samarbetsförmåga och gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor.

Hos oss

Hos oss värdesätter vi en personlig atmosfär och varje medarbetare uppmuntras att engagera sig i sin egen och andra medarbetares utveckling. Vill du jobba i ett företag som värnar om sina medarbetare, som gör det lilla extra för att du ska trivas och kunna påverka ditt jobb så är Kålltorp svaret för dig.
Kålltorps Bygg är det personliga företaget med ansvarstagande ägare och närhet till beslut.
Vi vill ge alla våra medarbetare möjlighet till en hälsosam livsstil och är måna om att våra medarbetare mår bra och får utvecklas i takt med företaget.
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Rickard Stocks, vice VD (031-75 75 197) eller Lotta Doverhäll, HR specialist (031-75 75 161)

Välkommen med din ansökan till jobb@kalltorpsbygg.se

Har du frågor eller vill veta mer, hör av dig till oss:

Lotta Doverhäll, Kålltorps Bygg

Lotta Doverhäll

HR-specialist

031 – 757 51 61
jobb@kalltorpsbygg.se