Skip to main content
MedarbetarporträttNyhet

”Att ständigt förbättra våra processer och lära mig mer är avgörande”

By 13 juni, 2024No Comments
Isabella Söron

”Som ett kvitto på att mina insatser uppskattas.”

Isabella Söron, KMA-samordnare på Kålltorps Bygg

Isabella Söron har nyligen tillträtt som KMA-samordnare på Kålltorps Bygg. Vi har glädjen att få en kort pratstund med henne för att lära känna både henne och hennes nya roll lite bättre.

Välkommen, Isabella! Hur känns det att vara en del av Kålltorps Bygg, och vad ser du fram emot att bidra med i din nya roll?
– Jag har blivit otroligt varmt mottagen här och känner en stor glädje över att arbeta i ett företag där engagemanget för våra kunder och projekt är så påtagligt. I min roll som KMA-samordnare arbetar jag med vårt verksamhetsledningssystem och ser fram emot att bidra till hur vi styr bolaget samt att stödja våra projekt för att leverera högkvalitativa och långsiktiga slutprodukter. Att ständigt förbättra våra processer och lära mig mer är avgörande, både för min egen utveckling och för att stärka verksamheten.

Stort grattis till Byggindustrins utmärkelse ”40 unga byggtalanger 2024”! Vad betyder detta för dig?
– Det är en fantastisk känsla att få erkännande för det arbete jag gör. Det fungerar som ett kvitto på att mina insatser uppskattas och det stärker min yrkesstolthet.

Vad är din styrka enligt dig som du tror kommer att vara särskilt värdefullt i din nya roll?
– Min styrka är att jag har gått hela vägen från att läsa ”Bygg” på gymnasiet till att gå vidare ut i arbetslivet som lärling, efter ett par år vidareutbilda mig till byggingenjör och därefter arbetat i 10 år som platschef. Nu har jag arbetat med KMA och verksamhetsledning i 1,5 år. Att ha gått den långa vägen har gett mig kompetens inom många delar av byggverksamhet. Detta ger mig en gedigen grund att stå på i min nuvarande roll.

Hur ser du på byggbranschen idag? Vilken fråga anser du vara mest betydelsefull och brinner du för?
– En av de mest kritiska frågorna för framtiden är att arbeta mot en mer hållbar byggbransch. Att öka återbruket och bevara värdet i befintliga material för vidare utveckling är avgörande. Vi måste överge slit-och-släng-mentaliteten och istället fokusera på underhållsvänliga och kvalitativa produkter. Detta kan vi uppnå genom att arbeta tillsammans inom branschen och stödja företag som vågar ta ledningen, som Kålltorps Bygg gör med initiativet REbygg. Det är ett fantastiskt och viktigt initiativ som vi är stolta över att få arbeta med för att minska avfallet, en av branschens största miljöutmaningar.

 

Isabella Söron representerar den nya generationen av byggproffs med sitt starka fokus på hållbarhet och kvalitetsförbättringar. Vi ser fram emot att följa hennes resa och de positiva förändringar hon kommer att bidra med hos Kålltorps Bygg.