Skip to main content
Engagemang

Kålltorps Bygg går med Håll Nollan

By 9 februari, 2022januari 8th, 2024No Comments
Kålltorps Bygg går med Håll Nollan

Noll olyckor på våra arbetsplatser!

Med ambitionen att stärka vår säkerhetskultur ansluter nu Kålltorps Bygg till Håll Nollan. Branschinitiativet startades 2017 av 13 grundare inom bygg- och anläggningsbranschen, som tillsammans bildade den ideella föreningen Samverkan för noll olyckor i byggbranschen. Idag delar ca 90 olika företag visionen; att alla på våra bygg- och anläggningsarbetsplatser kommer hem oskadda efter varje arbetsdag.
Dennis Fredin, KMA på Kålltorps Bygg berättar:

”Att arbeta säkert och ta ansvar, så har vi på Kålltorps Bygg länge arbetat. Vårt arbetsmiljöarbete ligger till grund för vår kärnverksamhet. Genom att skapa en trygg och säker arbetsmiljö på våra projekt, förbättras även förutsättningar för ett öppet klimat mellan människorna. Det är i samverkan och förtroende som vi kan skapa de bästa projekten. För att vi ska kunna fortsätta leverera till våra kunder måste vi arbeta tillsammans och säkert.

Vi har under en längre tid följt Håll nollans budskap och lärt oss mycket. Det är viktigt att se människorna i projekten och alla har rätt till en trygg och säker arbetsplats oavsett roll. Nu intensifierar vi vårt arbete i syfte att ytterligare stärka vår säkerhetskultur. Genom att gå med Håll nollan har vi möjlighet att lära oss av varandra, dela med oss av vår kunskap men även att bidra till en mer attraktiv byggbransch. Jag har redan deltagit på det första gemensamma infomötet med Håll nollan och fått en riktigt bra känsla om att det är rätt för oss. Vi ser framemot att dela erfarenheter, utmana våra sanningar, tänka nytt och tillsammans ta nästa steg, avslutar Dennis.”