Skip to main content
Engagemang

Kålltorps Bygg blir ny Huvudpartner till ÖIS Fotboll

By 8 mars, 2023november 30th, 2023No Comments
ÖIS – Kålltorps Bygg

”Vi ser fram emot att stötta klubben till nya framgångar. ”

Kålltorps Bygg kliver in som Huvudpartner för ÖIS Fotboll.

Som trogen partner till göteborgsklubben ÖIS Fotboll fördjupar nu bygg- och entreprenadföretaget Kålltorps Bygg sitt engagemang för dam- och herrlaget. Den målmedvetna satsningen på klubbens damsida har lett till ett signerat avtal vilket placerar Kålltorps Bygg företagsnamn på framsidan av representationslagens matchställ.

Kålltorps Bygg är inte nya i ÖIS-sammanhang. Bolaget har sponsrat klubben sedan många år tillbaka. I och med damlagets imponerande framgångar som nyligen tog dem upp till div 1, väljer Kålltorps Bygg nu att nu kliva in som Huvudpartner till ÖIS Fotboll.

– Vi tycker det är oerhört kul att se damlagets utveckling. Det är något vi vill bygga vidare på! Föreningslivet gör en stor samhällsnytta och vi är övertygade om att damernas framsteg långsiktigt kommer bidra till bättre gemenskap, integration, och folkhälsa. Och kanske framför allt att morgondagens tjejer vågar drömma större. Det här är en utveckling som rimmar väl med våra företagsvärderingar och vi vill gärna vara med och skapa fler förutsättningar för en positiv samhällsutveckling i regionen, säger Morgan Johansson VD på Kålltorps Bygg.

Göteborgsföretaget Kålltorps Bygg startade 1989 av bröderna Martin, Morgan och Steve Johansson. Med stort fokus på samarbete och personligt engagemang har det lilla familjeföretaget växt till ett miljardbolag med över 100 medarbetare.
Kopplingen till klubben går långt tillbaka. Redan som 13-åring klev Morgan Johansson ut på planen i ÖIS-tröja. Han spelade för klubben i 10 år varav två år i A-laget. Senare klev han även in i rollen som pojklagstränare samt tipselit/seniortränare i 8 år.

– ÖIS Fotboll är väldigt glada att Kålltorps Bygg utökar sitt engagemang och blir Huvudpartner över säsongerna 2023 och 2024. Kålltorps Bygg och Öis fotboll delar värderingar i föreningslivet och att både tjejer och killar skall ha samma möjligheter att drömma om att nå toppen inom sin idrott. Säger Henrik Svartborn, Försäljningschef för ÖIS Fotboll.

– ÖIS och min historia i klubben ligger mig mycket varmt om hjärtat. Fotbollen har gett mig många viktiga verktyg för livet och hur jag ser på ledarskap, både inom idrott och i min vardagsroll som VD. Än idag är fotbollen och föreningslivet något jag prioriterar och engagerar mig i. Vi på Kålltorps Bygg ser verkligen fram emot vårt samarbete och att stötta klubben till nya framgångar, avslutar Morgan Johansson.